Besplatna isporuka na teritoriji cele Srbije

Naša priča

Naša priča počinje godinama unazad, kao želja dve prijateljice da učine kožu žena blistavom i zadrže joj mladolik sjaj. Posmatrajući biljku smilje i čitajući o njoj, uočile smo koliko je posebna i važna kada je nega kože u pitanju.

Cela priča počinje upravo ovde na našim prostorima, u gradu Mostaru. Sam pogled na polja smilja koja se nalaze u blizini ovog grada odgovara na pitanje zašto smo se zaljubile u smilje i zašto smo toliko želele da krenemo u našu misiju.

Činjenica da postoji cvet koji nikad ne vene na našim prostorima nestvarna je sama po sebi. Zašto je on važan? Koja je njegova priča? Večna mladost odgovor je na ta pitanja. Tajna večne mladosti naše kože čuva se oduvek. Međutim, mi smo pronašle recept, čarobnu formulu koju ne možemo da vam odamo, ali možemo i uspele smo da je pretvorimo u Alenu Immortelle koja je tu za vas.

Ono što možemo reći da nas izdvaja od drugih jeste što razumemo značaj nege kože i koliko je važan sastav kozmetike kojom se tretira koža lica i tela. Stoga sa zadovoljstvom možemo podeliti sa vama da je Alena Immortelle brend prirodne kozmetike koja je najbolja za vas. Bazirajući svoj sastav na večnom smilju, trudile smo se da napravimo magiju i nadamo se da smo u tome uspele. Za vas.